Det var etter den sesongen at de svart-hvite

“Jeg liker Kolochchini’s universalisme” – med en så kort kommentar, hilst den engelske spesialisten overgangen til den argentinske forsvarer for ti år siden. Det er nysgjerrig at de måtte spille sammen side om side for de “sorte og hvite” menneskene i en lang 7 år (om ikke den korte tiden avgang av Jonas til “kanariske” leiren). I den første “engelske” sesongen Coloccini og Gutierrez kunne ikke umiddelbart bli populær hos publikum – krøllete forsvarer stadig befant seg på feil sted, slik at du kan score på under ham, mens hans langhåret landsmann i 30 kamper ga bare tre vellykket pass. Vanligvis den enkelte sesong av hans venner var en fiasko, men du kan ikke klandre dem alene i avgangs “førti” av Premier League på slutten av denne kampanjen – deretter i “Newcastle” var noe vanskelig i stadig endring trenere til å omforme sammensetning, så sommeren 2009 år, begge spillerne var i mesterskapet med laget.

Signers som ble respektert ved St. James Park

“Ikke bare en venn, men en bror.” Den berørende historien om Jonas Gutierrez, som beseiret kreft med støtte fra Fabricio Kolochchini

Det var etter den sesongen at de svart-hvite fansen ble forelsket i gutta – først drev de ikke å forlate klubben, til tross for en rekke tilbud; For det andre scoret de godt (Jonas scoret 4 mål, og Fabrizio skilt seg to ganger), og for det tredje klarte laget Houghton å gå gjennom avgrunnen til Premier League-mesterskapet uten noen merkbare problemer. Alt gikk på som vanlig – fans anerkjente den argentinske duoen som de beste spillerne av klubben, gutta selv ledet “førti” til Europa League (i henhold til sesongresultatene i 2011/12, tjente den engelske klubben retten til å spille i den nest viktigste europeiske turneringen) at et par år vil møte en forferdelig sykdom.

Tøff kreft kontroll og fan support

Etter Premier League-kampen i mars 2013, hvor Newcastle møtte Arsenal i London, følte Gutierrez en skarp smerte i testiklene. Da kolliderte han med en Arsenal-spiller, men det var en vanlig episode, hvorav det er ekstremt mange i fotball, slik at ingen ga betydning for den forbindelsen.