Ex-elsker av Červenka når han returnerer “hjem”: Det er flere mennesker på Sparta

spartanske fans som er i Liben hall av sesongen etter den slaviske nedstigningen hjem, utvikle transparent “HC Slavia Chomutov. Piratvirksomhet i praksis “, som kobler bilde av gule figurer fra filmen Mimon pirat skjerf og røde og hvite shorts.

Dette viste til at Praha kom ni tidligere spillere Slavia Chomutov ekstra benk ledet av Vladimir Ruzicka.

En av de som kan falle på søndag nostalgi, Robin var bare 29 år gammel. Han levde duell mot Sparta spesielt? “Ikke egentlig. Sparta er en kvalitet mančaft, en av favorittene. Alle ønsker å slå henne, uavhengig av om de er fra Slavia eller ikke. Noe jeg ikke hadde lagt merke til.Det er bedre å gå til Praha enn trengte et sted å Moravia, “humret.

Når Robin før kampen varmer opp, husker de viktige kampene i Praha mesterskapet, hvor tsjekkerne ferdig etter den kanadiske-amerikanske dvojboji nabolag.

Men den slaviske eleven hadde tid til hyttegjester, som ikke er vant til. “Jeg gjorde ikke feil på veien. Jeg gikk rett ”

Ser på tribunene Robin måtte innrømme:”. Avhengig av antall personer som kommer her mer enn på Slavia. Det kan ses at folk er i underetasjen. Når vi spilte i NHL lockout, og foruten spill med Kladno, det var ned noen tilskuere. Sparta har en bedre atmosfære. Vanskelig å si om det er fordi de har flere fans, eller gjøre noe bedre. Jeg kan ikke si, skal spille bedre. ”

Červenková sammenligningen er ikke helt ut.Ja, for tre år siden, men tok av oversjøisk konkurranse og tsjekkiske stjerne spilt hjemme, oppmøte på O 2 arena unntatt dueller mot Kladno Knights med Jaromir Jagr i rapporten som regel ikke overstiger fire tusen.

Ifølge nummeret er det definitivt mer her enn å gå til slaviska. Spesielt de siste årene gikk kjendiser ikke så langt. Vanskelig å si om det er fordi de har flere fans, eller gjøre noe bedre. Jeg kan ikke si det. kanskje spille bedre. Den nederste etasjen viser at folk er der. Når vi spilte på låsen, var det noen få mennesker i tillegg til Kladno ned. Sparta har det bedre

Kanskje Chomutov, som hadde slått Slavia hjemme tilfeldighet som nå Sparta. 4: 0, nådde 3.782 tilskuere.På søndag kveld, regnet de 6409

Vi har skyting komfort, fortviler Cervenka

Etter at spillet Robin et al. lenge de oppholdt seg i garderoben. Det er nødvendig å ha noe å si. Vi må vise disse feilene, for å si hva vi gjør galt, vi er klar over det, “sa Chomutov støtte.

I et intervju med journalister da klaget over problemer på slutten. “Vi Laxness, mangler vi fred. Når du gir et mål, kan du ikke vinne, “Cervenka brukt litt av en morsom, men helt sant budskap. “Vi hadde mange sjanser, maktspill, traff vi et innlegg. Men i øyeblikket har vi ingen skyting komfort. Vi gir et par mål. ”

Pirates egentlig ikke” ladet”. For tredje gang i sesongen de kunne ikke engang score.Mer enn tre mål scoret paradoksalt bare i Brno Kometa beseiret 4: 6. Shooter verre de er bare Pardubice og Zlín.

“Vi må bryte den og begynne å pinne. Det kommer ikke. Det er bra at minst har vi sjansen, fordi hvis det ikke er det, er det helt…”Han blunket Cervenka og nåværende journalister visste umiddelbart hva han ville si.

Det første angrepet med Michal Vondrka og Vladimir Ruzicka yngre lag fortsatt scoret går, men den samlede bidraget er fortsatt elendig.Innholdet i Chomutov trening er så klart – skyt, skyt, skyt

“Vi må gjøre det i sluttfasen av å sette alt, men akkurat når man vil matche, slik at han fikk de andre”, mener Robin forbedre. vanskelige situasjoner.