Basketball derby dominert Trutnov, som fører fra start til slutt

Og så, før den derby mudrujte som er favoritt! Hvis, faktisk, i tilfelle Basketball Kara Trutnov Sokol ZVU Strojirny Hradec Kralove før første gjensidig engasjement i årets liga sesong måles fordeler og ulemper med begge rivaler, basert på bedre Hradec spillere.

Den seiersrekke på fem kamper og hele kadre sokolek mot skader og sykdom svekket rivaler, som også hjemme denne sesongen har vunnet, men denne gangen var ikke nok. Fra fortjent seier gledet hjem Trutnov.

“Det var ikke perfekt, men hatten av før utplassering og entusiasme av våre spillere,” kommenterte seieren og resultatene av deres trener Kary Joseph Rešetár.

og bare glemte å nevne en annen viktig moment i derby, som var resultatet av Michaela Uhrová.Hun returnerte til Trutnov etter ti år, da nikker forrige uke for å gi klubben til dagens situasjon, da laget lider skader og sykdommer støtter, hardkokte ut måneden.

Uhrová nikket, selv om ligaen et år siden og en halv farvel og har siden spilt en regional mesterskap for Celakovice. “Hun hevet hodet,” preget Rešetár fordel Uhrová som på banen brukte nesten tretti-tre minutter og det er veldig god ytelse var dekorert med tretten poeng, som var den tredje høyeste antallet blant vinnerne.

Mange av det endelige utfallet allerede indikert hjemmekamp .Feil gjestespillere satte hjem Karu til å lede 5: 0, og i de nærmeste minuttene kom de vanligvis bare til ledelsen.

“Hvis du har fem tap i de første tre minuttene og femten i halvparten, er det vanskelig, det er bevis på spillernes ikke-konsentrasjon. Vi gjorde en dårlig ytelse i dag, “sa coach Romana Ptáčková.

Derby var likevel dramatisk nesten til enden med et stadig gjentatt scenario. I begynnelsen av andre og tredje kvartal, og i fjerde hjem klarte de en 10-punkts ledelse, og i de neste minuttene prøvde besøkerlaget å trekke det tilbake. I de andre ti minuttene klarte han å gjøre det perfekt, i det tredje, praktisk talt ikke og i fjerde bare delvis, fordi hjemmelaget tok tid og truet utjevning velsignet.I konklusjonen og sammendraget skrittet til seier satte stoppet på forskjellen på ni poeng.

“Vi har ikke nok spillere for substitusjon og det deretter svinger unngås, må du også respektere styrken på motstanderen,” sa han miste ledelsen av teamet hans Rešetár

til slutt, han kunne bruke, men eneste unntaket var trolig den nest siste arrangementet av de minuttene av kampen. Innen den Uhrová kommer til å kaste straffekast, selv fra tribunen på banen droppet en av tilhengere av teamet Hradec. Dessuten, så plagsomt at etter et mulig tre meter flyghodet på hodet hans kom til Hradec i ryggen.

Ulykken tok det meste Klara Rosenbaum, samt fan ble behandlet, etter at han ble tatt med til sykehuset.Alt skal fungere uten konsekvenser.