Betsafe Sverige

Betsafe bookmaker office (heretter betegnet som Betsafe BC) er en europeisk online bookmaker, som er en del av Carmen Media Group Ltd-gruppen av selskaper. Kontoret ble grunnlagt i 2002. Hovedkontoret ligger i Malta, under hvis jurisdiksjon bookmakeren er lokalisert.

Betsafe betting senter er ikke blant lederne av det europeiske markedet og verdensmarkedet for betting, men det er heller ikke en outsider. Figurativt sett, ved hjelp av sports slang, kan vi si at Betsafe-kampanjen er en “god middelbond”.

I post-sovjetiske rom er dette kontoret ikke veldig populært. Dette forklares av mange faktorer, hvorav hovedparten er: tilstedeværelsen av mer anerkjente, kjente og høye utenlandske analoger, en svak reklamekampanje i vår region etc. dvs. Disse faktorene kan kalles “subjektiv-objektiv”. Det er ingen direkte, så å si “skremmende” grunner til ikke å spille på Betsafe. Dette er et godt kontor som opererer lovlig Betsafe Sverige, på grunnlag av en prestisjefylt lisens, er nettstedet oversatt til russisk, det er russisktalende spesialister i støttetjenesten mv. etc.

Hvis vi fortsetter fra uavhengig statistikk, er hovedkontortrafikken i Storbritannia (49%), da følger Tyskland, Norge og India (fra 5 til 8%) med et stort lag. Kontoret har en stor liste over “forbudte land”. Tradisjonelt er det USA, Tyrkia, Irak, Israel, men det finnes i listen over land hvor klienter ikke aksepteres, for eksempel Polen, Frankrike, Cuba, Sør-Afrika.
Online aktiviteter

Den offisielle nettsiden til kontoret er blokkert i Russland, fordi bookmakeren ikke har riktig TsUPIS-lisens. Når det gjelder brukere av andre CIS-land, kan de vurdere nettstedet, som er oversatt til 16 språk, inkludert russisk.

Betsafe offisielle nettside

Alt ble gjort, selvfølgelig, i samsvar med de viktigste europeiske og internasjonale kravene til nettstedene til selskaper som spesialiserer seg på gamblingunderholdning på nettet, men ifølge mange eksperter, når det gjelder utformingen av Betsafe-portalen, jobbet det på topp tre.