Australias Michael Cheika: Det handler ikke om hevn mot England

Det har vært det lengste året for Michael Cheika og noen dager før Australias 15. Test av året, mot England i Twickenham på lørdag, foretrukket han å snakke om kampen i stedet for å bytte flere barbs med Eddie Jones. Spurt om paret ville nyte en øl sammen etter kampen, svarte Wallabies hovedtrener: “Det er mellom meg og han, men jeg tror ikke det vil være noe problem med det.” Nathan Hughes erstatter Englands skadde Billy Vunipola mot Australia Les mer

Hans tone foreslo ikke at han ville bruke den som en mulighet til å hælde øl over hodet på hans motsatte England-nummer.Den eneste gangen Cheika ble animert under hans mediesamtale for å kunngjøre sin side for årets siste internasjonale, en som inneholder fire beste bettingselskaper endringer fra laget som startet nederlaget av Irland sist helg, var da han ble spurt om kravet denne uken av Det tidligere Wallabiesenteret Glen Ella, som ble brukt som en angrepskonsulent av Jones under sommerturen i Australia, at Cheika fortsatt hadde mareritt om 3-0-serien whitewash.

“Jeg vil ikke si mareritt, men du liker ikke å miste, gjør du? “sa han. “Det er morsomt, alle er oppe foran bussen når de har vunnet.En fyr som Glen spesielt er alltid oppe foran for en utdelingen når han har hatt en seier, men når det er tøft og du må løpe oppoverbakke, har jeg ikke sett den blokken eller noen andre rundt. ”

Ella sa før turen at hvis ikke Cheika kom hjem med en rekord på minst 50%, ville han møte ansiktet. “Jeg tror ikke Glen jobber med England lenger, så noen Aussie som ville støtte England mot Australia, spesielt en fyr som har spilt for Wallabies, må det være en grunn til,” sa Cheika.

“Jeg vet ikke om han er bitter. Kanskje de vil få oss sparket ut og ha jobb der, jeg er ikke sikker.Vi har forbedret siden vi sist spilte England; Vi går bra, og når det skjer, som det gjorde for oss i fjor, må du være ydmyk. ”

Bare en av Cheks endringer håndheves, med Will Genia tilbake i Frankrike med Stade Français, som er ikke forpliktet til å slippe ham for en internasjonal kamp spilt utenfor det offisielle vinduet.Cheika har gått tilbake til den siden som startet en fem-kampstur med en knusende seier over Wales i Cardiff – bortsett fra på venstrefløyen, hvor Fijian Sefanaia Naivalu, som er kjent for å være den raskeste spilleren i australsk rugby, erstatter Henry Speight. Den andre raden Kane Douglas og No8 Lopeti Timani går tilbake fremover, med Cheika ofre et lineout-alternativ i bakre raden for en balldrager. “Det blir en fysisk konkurranse, og Lopeti er en god spiller for den typen kamp,” sa Cheika. “Kane viste aggresjon da han kom mot Irland, og ideen er å spille god rugby, bli sittende fast, være fysisk og gjøre alt vi liker å gjøre.Det handler ikke om hevn for betting velkomstbonus for nye spillere sommeren: Testkamper står alene i deres betydning. “Jones har ikke gått glipp av en mulighet til å vinne Australia, spørsmålet om lovligheten av deres scrummaging og si at selv om Wallabies ferdig løpere i Rugby Championship, trodde han at Argentina var det beste laget i turneringen etter New Zealand. “Han gir bare opp,” sa Cheika. “Han har alltid operert med en brikke på skulderen, og nå går det bra, og det er ingen chip, han ser etter en. Han respekteres i Australia, en trener som tok oss til verdensmesterskapet i 2003 da vi ikke forventet å gå bra.Han sa at han ikke ble respektert da han var i Australia om sommeren, men jeg vet ikke hvor det kommer fra. ”

Tre av Englands nasjonale sider, både koder for rugby og cricket, blir trent av australiere . Spurt om han kunne se seg selv å coaching et annet land, svarte Cheika: “Sannsynligvis ikke, men hvis en person bestemmer seg for å gjøre det, er det greit. Ingen sa noe om det da Eddie var coaching Japan. Hver til seg selv. “England ønsker å fullføre sitt første uopprettede år siden 2003 da de beseiret Jones Australia i VM-finalen, og de har mulighet til å likestille sin rekord av 14 påfølgende overganger.Åtte av Australias 14 Test i år er ferdige i nederlag, og tapet i Dublin endte med sin store slam quest.

“Vi spiller for mye stolthet,” Nick Phipps, Genias erstatning på scrum-halv, sa. “Stephen Moore (Australias kaptein) har påpekt at dette er siste gang 2016-siden vil spille sammen. Vi har hatt noen lave perioder i år, og slutt på det så godt vi kan, er viktig for oss. Vi ønsker å gjøre det for fansen og coachingpersonalet. Det handler ikke om hevn for sommeren; Det handler om oss. “