Eddie Jones stiller tvil om Australias bekymring for David Pocock-skaden

Australia er bekymret for kondisjonen til David Pocock for lørdagens møte med England på grunn av en nakkeskade han pådro seg i løpet av helgen. Wallabies innflytelsesrike back-line klarte ikke å trene på mandag, og sjansene hans for å spille på Twickenham er fortsatt i tvil – selv om Eddie Jones sier at han har hørt alt før.

Pococks fravær ville være et betydelig slag for Australia, som overvant Italia 26-7 forrige lørdag, men nærmer seg slutten på et prøvende år der de bare har vunnet fire av sine 12 kamper.30-åringen har hatt suksess mot England i det siste – han var en fremragende utøver i deres VM-triumf i 2015 på Twickenham – men scrum-halvdelen Will Genia på mandag bekreftet at han er “ganske busted”. England vil ikke risikere Tuilagi mot Australia, men slipp Care og Lozowski Les mer

Nakkeskader er tilsynelatende en yrkesmessig fare for Pocock, som fikk et lignende problem mot All Blacks i august. At han ikke klarte å spille mot Sør-Afrika to uker senere, antyder at han er oppe mot det for å gjøre den syv-dagers snuoperasjonen, men Australia vil i løpet av de neste dagene avgjøre om han vil møte England.

Jones, imidlertid, sier at han er lite oppmerksom på nyhetene. “Vi tenker ikke engang på det.Jeg hører dette hver gang vi spiller Australia – Pocock kommer ikke til å være i form – så da jeg hørte det tenkte jeg: ‘Here we go again,’ sa England-treneren. “Du kjenner de lystige rundene? Det er litt sånn. ” -6 i en kamp langt nærmere enn scorelinjen antyder.Owen Farrell var ekstra effektiv den dagen, ikke minst med å overbevise dommeren, Ben O’Keeffe, om å avvise Marika Koroibetes forsøk på andre omgang da Australia travet med syv poeng.

Farrells prestasjoner i andre omgang mot Japan lørdag, da han kom fra benken for å styre England fra et fempoengsunderskudd til 35-15 vinnere, har heller ikke gått upåaktet hen av Wallabies. “Han er en spiller i verdensklasse, og det er hva du forventer av en som ham,” sa Genia, som er på linje for sin 100. cap på lørdag.

“Han påvirker spillet med berøringene sine. Han er ganske aggressiv, han er i ansiktet ditt og liker å bli sittende fast. Han er veldig fysisk – han kan sette en hit – men han klarer også spillet veldig bra. England vil bringe mye fysikalitet.Det er en enorm styrke av dem, de kjenner styrkene sine og de spiller et vinnende merke rugby. Det er noe jeg har sett siden [Eddie] har vært med. ”Fordelingen: meld deg på e-posten til rugbyunionen.

Jones tilbakebetalte komplimentet, og avslørte rollen han spilte i Genias utvikling da han trener Reds. “Jeg husker denne fete lille blokken på akademiet, og de sa at han ikke jobber hardt nok,” sa Jones, som ga Genia sin Super Rugby-debut i 2007.

“Jeg husker et møte med faren [Kilroy], som var [kabinett] minister for Papua Ny-Guinea. Jeg snakket om hva han trengte å gjøre, og jeg så aldri en gutt jobbe så hardt som ham. Vi trente ikke torsdager i de dagene, men Will ville alltid komme med en pose med baller og trene på box-sparket hans.Det er en ekte hyllest til ham hvor han har nådd og hva en flott spiller han har vært for Australia. ”