Graeme Le Saux mistet enstemmig poengbeslutning

Den engelske har hatt sin rettferdige andel av forgettable dager i Big Cup. Sir Alex Fergusons første store Manchester United-side ble trounced 4-0 i 1994 av Romário, Hristo Stoichkov og Albert Ferrer. I 1966 ble Liverpool ydmyket 5-1 av Ajax i en Amsterdam pea-suppe så tykk Bill Shankly var i stand til å løpe på banen midt i spillet og gi spillerne gode råd og et godt, hardt klips rundt. Og på en kald Moscovian-natt i 1995 mistet Graeme Le Saux en enstemmig poeng-avgjørelse 118-109, 118-109, 118-110. Blackburn gikk ned 3-0 til Spartak samme kveld også. Hva et show alle laget av seg selv.

Uansett, poeng er, disse tingene skje. Men det er også sant at Leicester Citys 5-0-kapitulering i Porto i går kveld er der oppe med det verste av det.Leicester har en merkelig gammel sesong, en hvor de kunne feasibly etterligne både Nottingham Forest ved å vinne Big Cup på debut, og den nåværende unike oppnåelsen av Manchester Citys 1938-vintage som vel, det er ikke nødvendig å stave det ut, men alle tenker det er de ikke? Claudio Ranieri utforsker også temaer av dualitet, og forsøker å beholde sin vanlige rolige fasade mens han er tydelig på en kule. “Jeg bestemte meg for å bytte lag, resultatet er feilen min,” begynte han sjenerøst, før han økte sin stemme for å legge til litt mer spiss: “Mine spillere mistet en veldig god sjanse til å vise meg sitt beste.” Selvfølgelig er det helt mulig at Leicesters andre streng grep sin mulighet med begge hender.Det er bare at deres beste er det.

Om Foxene fortsetter å matche Forest, og faktisk deres andre store Midlands mates Aston Villa, ved å løfte Europas fremste potten ved første forsøk, eller bli slått 9-0 på aggregat i runden av arsenal av Bayer Leverkusen blir deretter forvist på den nest siste helgen av sesongen av ingen andre enn Manchester City, i det minste har de unngått Euro Vase. At levende helvete venter nå Tottenham Hotspur hver torsdag til slutten av tiden. Spurs begynte bare å spille som ekte Big Cup-hopefuls minuttet de ble banket ut av det, og deres enkle seier i går kveld over CSKA Moscow garanterer europeisk fotball i det nye året.Det er bare å se om Mauricio Pochettino tar konkurransen Unibet seriøst, eller nok en gang velger den slags fornemt team som gjør denne nåværende Leicester-dusjen, ser ut som Internazionale ’64. LEVER ON BIG WEBSITE

“Jeg elsker å lese Jonathan Wilson, men jeg vet egentlig ikke hva “perkussiv vertikal fotball er” – det sjeldent av ting, noe Fiver og Richard Keys er enige om. Facebook Twitter Pinterest Gjør meg en tjeneste, elsk! Foto: Richard Saker / Rex FeaturesFIVER BREVER

“Om emnet ECT for refs (Fiver passim) har de prøvd det før på spillere i et spill i Norge.Så det er mulig, om enn enhetene må plasseres på refs ‘hoder “- Nigel Assam.

For en gang Fiver har kommet over alle modige og selvsikker plutselig med en ny retning i typografi (gårsdagens Fiver), selv om det er spilt med øynene mine. Kan du gå tilbake til det vanlige selvet ditt? “- Brian Wealthall (og mange, mange andre).” Hesten er sikkert i stabil tilstand, ikke posisjon (gårsdagens Fiver). Jeg savner den vitsen på den måten etter Tyne-Wear hestestamphendelsen og har aldri virkelig gått på. Blir folk fortsatt hest? “- Philip Jones.

“Jeg lo høyt i gårsdagens Fiver. Bare trodde jeg skulle gi deg beskjed.Jeg abonnerte i 2001 “- Pat Viner.

” Fulham kan kreve mange superlativer, men jeg er ganske sikker på at Cray Wanderers – grunnlagt 1860 – er Londons eldste fotballklubb! Alas de har ikke en gin bar “- Brock Kwiatkowsky.

Produksjonen av Guardians gjennomtenkte, grundige journalistikk – ting som ikke normalt finnes i denne e-posten, er selvsagt – dyrt, men det er ikke støtte for oss.Hvis du verdsetter vår journalistikk, kan du støtte oss ved å gjøre en engangsavgift eller gjentatt bidrag. REKOMMENDERT LISTE

Met-politistyrken har lansert en undersøkelse av sexmisbrukskrav som involverer fotballklubber i London.

Gary Johnson, den tidligere spilleren som ble betalt £ 50,000 av Chelsea for ikke å bli offentlig med påstander om at han ble sexuelt misbrukt av sin tidligere sjefsspiller Eddie Heath, har krevd ytterligere økonomisk kompensasjon fra klubben.

SKY SPORTS GULDBREAKING NYHETER TICKER OF DOMO…Nasty Leeds eier Massimo Cellino har blitt utestengt i 18 måneder av FA for å bryte forskrifter knyttet til 15% s…SKY SPORTS GULDBREAKING NYHETER TICKER OF DOMO…Ronald Koeman har sagt at han kanskje må gjøre et Oliver Twist-inntrykk og spør Farhad Moshiri for mer etter Yannick Bolasas sesongavslutende kneeteknikk. ”

Barcelona har invitert Chapecoense til å spille i en vennlig på Camp Nou i august 2017 som en hyllest til ofrene for flyulykket i Colombia som drepte mange av de brasilianske klubbens spillere og ansatte.

David Moyes har kansellert en avtale om å bringe Yann M’Vila tilbake til Stadium of Light fra Rubin Kazan på en permanent avtale etter at ord har kommet rundt som midtbanespilleren var nå så opptatt av Sunderland som din gjennomsnittlige Newcastle-fan.

Arsène Wenger har investert i noen benstrykere og vinket dem veien til Mesut Özil og Alexis Sánchez. “Disse spillerne har 18 måneder på sine kontrakter, og uansett hva som skjer, vil de bli i 18 måneder,” brøt Arsenal-sjefen.

Fifa bigwig Gianni Infantino har avslørt nøyaktig hvordan han planlegger å suge sist Rester av spenning ut av VM.Den lyse gnisten ønsker å skape 16 trelagsgrupper som kan inneholde nasjoner hvis kvalitet ikke er forskjellig fra den for Shortbread McFivers sju-en-side-lag.

Og tredje runde-tegningen for den stadig populære Leyland DAF Cup kastet opp noen velsmakende bånd, inkludert Yeovil v Southampton eller Reading’s Under-21s. Og ja, den uopphørlige støtende støyen er lyden av The Fiver’s pulsracing. Vil du fortsatt ha mer?

Det er et nytt merke av Pulisball på markedet, hvisker Paul Doyle, og det gjør West Broms skjema ingen skade i det hele tatt. Facebook Twitter Pinterest Hallelujah! Foto: http://besteoddssider.net

En for dine farger, barn: Bob Paisley er Dette er livet ditt fra 1977, full av fornuftige klær, entusiastiske søsken og skriptkatt fra noen riktige legender.Det er her, sammen med noen beltingmål, i Classic YouTube.

testen! Quiz! Quiz! Hvilke konkurranser er disse ledere og spillere som diskuterer (vel, for det meste belittling faktisk)?

Seattle Sounders og Toronto FC er et bevis for at MLS-tittelkonkurrenter må bygges for både et årstids langt trang og støvete dash for ferdig, skriver Luis Miguel Echegaray i USA! USA !! USA !!!

I nyheter som vil sende Roy Keane snu spinn lenger på sin akse, kan Brasils Gabriel Barbosa være ute for å tjene en anstendig bit skorpe på Leicester City. Vel, så sier The Rumor Mill.

Åh, og hvis det er noe…kan du følge Big Website på Big Social FaceSpace. OG INSTACHAT, FOR! ‘Jeg vil stoppe deg med deg’