Den 30 år gamle belgiske spilte i Ajax fra 2008 til 2013

Og i sommer kan han vel bryte rekorden av Virgil van Dyck og bli den dyreste forsvarer av planeten. Ikke for ingenting, han, i sin 19. plass, brukte over 100 kamper for det viktigste Ajax-laget og scoret mer enn 10 mål. Også på hans konto mer enn 15 kamper i nederlands lag. Han er god, både i forsvar og i angrep. Det kan perfekt bli med i kampen for ballen, vinne en hestduell, samt koble til standardene, som det var i Champions League-kampen mot Juventus.

Toby Alderwereld

Den 30 år gamle belgiske spilte i Ajax fra 2008 til 2013. Som del av Amsterdam-laget spilte Alderweireld over 180 kamper og scoret 15 mål. På hans konto tre vinner i mesterskapet i Nederland, så vel som en hver i Cup og Super Cup i landet. I tillegg mottok han prisen “Årets Talent” i 2010. Etter å ha vist seg godt, flyttet Toby for 7 millioner euro til Atletico Madrid, med hvem han vant det spanske Championship og nådde Champions League-finalen. Siden 2015 har Alderweireld forsvunnet Tottenhams farger og har spilt for mer enn 100 kamper for Spurs. På slutten av sesongen 2015-2016 ble han anerkjent som den beste spilleren i London-laget.

HALFGARANTIER

Frankie de Jong

Denne 21-åringen har også gjort mye rustling. Eleven “Willem II” flyttet til “Ajax” i 2015. Siden sist sesong er den viktigste og uunnværlige spilleren av Amsterdam-laget. Katalansk Barcelona, ​​innser at en ekte krig kunne utfolde seg i sommeroverføringsvinduet bak Frankie de Jong, undertegnet det på forhånd. Om vinteren koster overføringen av spilleren til nederlands landslag blaugrazhanas 75 millioner euro, men han vil bli med i det nye laget bare om sommeren. I mellomtiden fortsetter de Jong i Champions League. Det ser ut til at nå har overføringsavgiften økt enda mer.

Wesley Sneijder

Champion i Nederland, Spania, Italia og Tyrkia, vinner av Cupen i disse landene, vinner av Champions League og European Super Cup, samt bronsemedaljen til Euro 2004 og sølvmedalje av VM i 2010. Alt dette handler om den legendariske Wesley Sneijder, som også startet i Ajax. Han tilbrakte fem år på Amsterdam-laget, som han scoret over 50 mål.