Hegemon. “Bayern” ble igjen Tysklands mestre

Andrei Kleshchenok – hvorfor “Bayern” er ikke å klandre, at suksessen er sliten.

I helgen tok det etterlengtede Bayern-mesterskapet seg formelt. Under turen til slutten av mesterskapet sikret München-klubben en annen triumf på hjemmebane. Underveis satte bayerserne en rekord ved å vinne Silver Salad Bowl for fjerde gang på rad.

Hegemoner har en tendens til å hate. Italienske tiffozi mest klubber (spesielt mindreårige) kombinerer fjendskap til Juventus. Fans av hviterussiske klubber misliker BATE. Og ikke alle tyske fans ønsker Bayern det aller beste.

Her er det selvfølgelig verdt å lage en liten reservasjon. Juventus i Italia, samt BATE i Hviterussland, er de mest populære klubber. Deres popularitet uttrykkes naturligvis ikke bare og ikke så mye i antall fans, som i fravær av en nøytral side. Hegemon klubben er enten elsket eller hatet. Haters, selvfølgelig mer: hvis bare fordi det er et stort antall klubber som er ferdig bak ham.

Etter enkel logikk er det lett å gjette at det fjerde påfølgende Bayernmesterskapet forårsaket en tvetydig reaksjon blant de som er interessert i Bundesliga. Naturligvis viste de disgruntledens stemmer seg for å være mye mer. Og som alltid begynte den svake siden å appellere til felles verdier. Bayern ble anklaget for å svekke konkurrenter, bremse utviklingen av Bundesliga og andre synder. Derfor ønsket jeg å bygge en artikkel om meninger som er rådende i det fan-vennlige miljøet. La april allerede ha passert, men den abstrakte ordningen er perfekt.

Avhandling 1. Bayern svekker konkurrenter ved å kjøpe de beste spillerne i Bundesliga

Sannsynligvis er dette en av de mest forvirrende argumenter i fotballverdenen – sammen med å appellere til å hjelpe prestasjoner med å bestemme overlegenhet av en spiller. Kjøp Rode forhindret “Eintracht” å bli Tysklands mester.