I Argentina kalles Bentancourt den “nye Riquelme”

Bentancourt tar fortsatt feil i avgjørelser som ikke angår arbeidet med ballen. Det vil si at han ikke er for taktisk kunnskapsrik. Men i Italia, hvis en uruguayaner velger Serie A, vil denne mangelen løses raskt. Som ubevisste handlinger i det defensive spillet til laget.

Spillemåte
I Argentina kalles Bentancourt den “nye Riquelme” og blir noen ganger sammenlignet med Zidane for å se banen, lese spillet og måten å jobbe med ballen på. Rodrigo ligner virkelig på begge deler, men ligger litt dypere – i posisjonen til den sentrale midtbanespilleren. Bentancourt er en intelligent midtbanespiller og tar sin dyktighet, ikke fysikk. Han leder lagets spill utmerket, og i fremtiden kan han bli en strålende kasserer, en anstendig boks og en begavet regista.

I voksenfotball debuterte uruguayaneren forrige sesong. Og på det aller første året ga han et betydelig bidrag til den gyldne doble “Boca”: i 2015 vant laget både mesterskapet og nasjonale cupen. I den nye sesongen forankret den 18 år gamle midtbanespilleren statusen som en av klubblederne.

Tevez sommeravkastning kostet Boke et lite beløp utelukkende på grunn av sitt eget akademi. Juventus fikk prioritert rett til å kjøpe fire lovende juniorer: Vadaly, Betancourt, Kubas og Cristaldo. Hvis Juve aktiverer opsjonen, vil det måtte betales 9,4 millioner euro for Bentankur.

Ønsker å overta turintsev full. Om vinteren, da Marotta fremdeles ikke hadde bestemt seg for behovet for Bentankur, var han nesten omgitt av “Ekte”. I følge ryktene tilbød “galaktikos” for en spiller omtrent 10 millioner euro. Men de fikk avslag fra Rodrigo, som ikke ønsket å spille i Castilla.

Royal Club fortsetter å prøve å forhandle med uruguayaneren. I mellomtiden tegnet i horisonten “Benfica”, og for noen dager siden og “Arsenal”. Alle av dem er klare til å kjøpe ut Bentankur, Daniel Angelis, presidenten for “Boca”, legger ikke skjul på at han planlegger å gjøre en overføring den kommende sommeren.

Men. Ikke glem Juventus. Speidere fra Torino-klubben deltar på hver Boca-kamp. Det virker som om turintsy er klare til å legge ut ni millioner for en økende stjerne i verdensfotballen. Det er sannsynlig at den “nye Riquelme” vil begynne en europeisk karriere der Juan Roman selv burde ha startet – i Italia.