Legenden som spilte i Juvenes

Zlatan Ibrahimovic

Legenden som spilte i Juvenes, Inter, Barcelona, ​​Milan, PSG og Manchester United, tilbrakte tre sesonger i Ajax. I Amsterdam flyttet Zlatan Ibrahimovic i 2001 fra Malmø. Den 37 år gamle svenskeren spilte over 100 kamper for Ajakids, og scoret litt mindre enn 50 mål. Det var i Ajax at Zlatans strålende karriere begynte, som fortsatt fortsetter i Amerika, hvor han spiller for Los Angeles Galaxy. Han var leder av hvert lag som han utførte. Ibrahimovic vant en bil med personlige og teammedlemmer. Brukte 116 kamper for landslaget i Sverige og scoret 62 mål. 11 ganger ble han anerkjent årets beste spiller i sitt land, mottatt Golden Foot-prisen og Ferenc Puskas, som årets beste mål. Kanskje det ikke er så mange slike ekstraordinære og fremragende personligheter i fotball.

Kampen fortsetter på alle nivåer av stallene. Kanskje bare Zenit kan føle seg rolig, siden han ikke sannsynligvis vil miste fordelen av åtte poeng i fire runder. Videre, allerede i neste runde, kan St. Petersburg-laget i forveien vinne mestertitel, som Lokomotiv og Krasnodar fortsatt hevder. CSKA vil kjempe bare for et sted i Champions League, og “Spartak” og i det hele tatt lede kampen mot Arsenal for femte plass. Nedenfor også uten noen endringer. Lisha “Ufa”, etter å ha vunnet seieren, brøt seg bort fra sonen med direkte avgang. Med høy grad av sannsynlighet vil Anji og Yenisei forlate Premier League.

Misfire tur

“Rostov” på veien kunne ikke bryte motstanden til “Anji”. Til tross for målet til Roman Eremenko, overlot Makhachkala-beboerne seg ikke og klarte å jevne opp mål på slutten av møtet. Å miste poeng av laget av Valery Karpin med en av de utenforstående kan koste dem kjære i slutten av mesterskapet. Kanskje disse to poengene og Rostovites vil ikke være nok til å komme inn i European Cup.