Men det sier de alle

Spilleren selv har ikke hastverk med å forlate noe sted, selv om han erkjenner bidraget fra den tidligere mentoren til hans utvikling som forsvarer på toppnivå.

″ … – Det var Conte som hjalp meg med å komme meg videre. Først kranglet vi, siden jeg ankom Torino i ikke den beste formen, noe som påvirket bryllupet og bryllupsreisen. Men jeg tilstår at han lærte meg mye, spesielt med tanke på teknologi. Hvis jeg nå er en av de beste i Europa, er dette fremfor alt sjefens fortjeneste, ”sa Bonucci. … ″

I følge italieneren signerte han nylig en kontrakt med klubben (til 2020), og har ikke noe hastverk med å forlate. Men det sier de alle.
Juventus, hvis medlemmer ønsker å utbetale bevilgningene, forblir rolig. Situasjonen ble avklart av administrerende direktør Beppe Marotta:

″ … – Vi har nettopp signert en ny kontrakt med Bonucci. Han elsker klubben og planlegger ikke å forlate. Selvfølgelig er anerkjennelsen av en slik spesialist som Guardiola hyggelig både for ham og oss. … ″
Det er fremdeles vanskelig å forutsi hvor spilleren vil gå og om den i det hele tatt vil forlate, men det er ingen tvil om at det blir utkjempet kamper for ham om sommeren. Italienerne forstår dette, selv om de ikke prøver å ikke vise det.

″ …– Bonucci er en viktig og fremragende spiller som er en pilar i forsvaret vårt. “Vi ønsker ikke å savne ham på noen måte,” sa hovedtrener Massimiliano Allegri.

Venter på den spanske finalen. Resultater av uavgjort for semifinale i Champions League og LE
15:20. Dette avslutter sendingen vår fra den siste trekningen av europeiske cuper i sesongen 2015/2016. Om to uker skal vi ha fotball på høyeste nivå.

15:10. Villarreal – Liverpool. Etter gårsdagens comeback, som brakte Liverpool en viljesterk seier over Borussia Dortmund, er mersisidene klare for absolutt enhver utfordring. Den røde troppen til Jürgen Klopp taper ikke i løpet av 12 kamper i den nåværende LU-uavgjort, og kan ganske fullt regne med å komme seg inn i sin 12. europacupfinale. Når det gjelder Villarreal, har ikke spanjolene i sin historie spilt i noen finaler. Og det at returkampen blir avholdt på Anfield, gir bare tre-gangers whist til tre-gangers UEFA Cup-vinnere.