Stjerner som ikke vil være på VM i 2014

Zlatan Ibrahimovic

Stjerner som ikke vil være på VM i 2014.
Cristiano Ronaldo kunne være på dette stedet, men i en kamp mellom portugisisk og svensker, kom Ibrahimovic til beseirelse. Zlatan kunne skille seg med to mål i rumpespill, men det var ikke nok for det svenske laget å kvalifisere seg til VM. Det er trygt å si at Zlatan Ibrahimovic vil savne Brasiliens mest, som for øyeblikket er han en av de beste fotballspillerne på planeten, og kuttene med målene hans kan bli vurdert i flere timer.

Gareth Bale

Paradoks, men den dyreste fotballspiller på planeten vil ikke delta i den mest prestisjetunge fotballkonkurransen. Wales-laget ble ferdigstilt i den nest siste plass i gruppen, og fikk bare 10 poeng i 10 kamper. Til tross for at fotballspilleren gjorde det bra og utfører på klubbnivå, kan ingen garantere en billett til VM, spesielt hvis du ikke representerer det mektigste Wales-laget. Vi ønsker Gareth suksess i Madrid “Real”, og vi håper at waliserne vil være fornøyd med sin tilstedeværelse på Euro 2016.

Arda Turan

Stjerner som ikke vil være på VM i 2014.
Før møtet med Diego Simeone var den tyrkiske playmaker en forvirring av talent og lidenskap, men etter å ha gått til Madrid “Atletico”, vokste fotballspilleren til en ekte stjerne. Den argentinske spesialisten gjorde kampen for Turan stabil, og Turk selv begynte å løpe mer elementær og utførte mye arbeid på banen. Stort takk til denne tyrkiske fotballspilleren, “Atletico” er på toppen av bordet i det spanske mesterskapet. Men laget, som står for en fotballspiller, er litt pumpet opp. Tyrkerne tok bare fjerdeplass i kvalifiseringsgruppen, som passerte de nederlandske og ikke de sterkeste romerne med ungarere. Så, foruten Arda Turan, vil seerne ikke se Nuri Sahin, Hamit Altyntop og Burak Yilmaz heller.