Svekkelse Bayern på grunn av mangel på konkurranse

Hegemonklubben hviler som regel regelmessig på taket av utvikling: fraværet av alvorlig konkurranse eliminerer behovet for fremgang. Bli vant til å takle helt, spillerne slutter å utvikle seg. Naturligvis hadde noen av ekspertene allerede klart å ta regelmessige flyselskapsturer til teorien om svekkelsen av Bayern.

Kanskje, slike konklusjoner er for høye i situasjonen med “Bayern”. Ja, noen få virkelig konkurransedyktige kamper per sesong er ikke nok for utvikling. Men tross alt spiller spillerne i München-laget mest på høyeste nivå (mye høyere). Og konklusjoner om en mulig tilbakegang gjør det tidlig. Det kan være at feilen i “Bayern” (selvfølgelig, relativ) forbundet med et fremmedspillsystem, som forsøkte å sette den katalanske kommandøren i høvding. Selv i den nåværende Champions League, byttet Bayern til en dynamisk tysk stil med flanktrykk og hyppige baldakiner / ryggsmerter, knapt i vanskeligheter: det i kampen med Atletico, det som svar på Juventus. En uke senere vil en ny side åpnes i Bayerns historie.

“Leicester” – som Forrest Gump. Skal jeg vente på oppfølgeren?
“Leicester” – offisielt kronet. Hva venter “lisov” i neste sesong?

Ingen kunne forutsi en slik finale. Den fantastiske “Leicester” under ledelse av Claudio Ranieri vant Premier League, og presset de faste pengepungene fra toppen av bordet. Hva nå – slutten på et eventyr? Bookmakere begynte igjen å ta innsatser, og alt kan forventes fra det mest uforutsigbare laget i landet – fra en gjentatt seier til avreise.

Videre: nå vil en beskjeden klubb prøve seg i Champions League. Hva er dette – en forstyrrelse fra hovedmålet eller en annen turnering for erobringen? La oss finne ut det.

Mye vil bli bestemt før begynnelsen av sesongen. Før begynnelsen av sesongen ble laget avsluttet av Ngolo Kante, som ble en av nøkkeltallene i laget. Nå er alt avhengig av om Ranieri kan redde stjernen trioen av Kante-Marez-Vardi. På konto for de to siste i den totale mengden på 48 poeng på “mål + pass” -systemet.