Alle poeng i Hradec Králové ble igjen i ekstra-liga stadion

Spillets start var imponerende. Men sjansene endret seg ikke. I løpet av de første tre minuttene har de inngått tre klare muligheter. Allerede i det sytt andre Vachovec hardt rammet pucken og det var en dårlig skudd, deretter Tomar Rachůnek ikke sikte nøyaktig og til slutt Kverka kunne bruke defensive feil, men Kacetl er raskt tilbake i nettet fra ryggputen. I det 11. minutt var han ikke vedtatt selv den mest erfarne spissen Energy Duda.

koke svikt til slutt ikke betale. Kukumberg som tok tid onsdag andre angrep, men parentes vinne, men i det 14. minutt Kudrna fikk pucken, som falt etter keepere Dietzově skjøt fra blå linjen. Hradecky matador dermed minnet 801 kamper i sin karriere, var det hans to hundre og åttiniende. Wicketen

I den første tredjedel av Hradec Kralove hadde endelig skyting betydelig overlegenhet (14: 4), men tilsettes flere treff. Han kunne ikke engang power play, selv om en spesiell formasjon Det ga etter skaden leget kapteinen Šimánek.

Den numeriske fordel tre, mastret i den andre perioden eller gjester. Deres spill var unøyaktige, de store problemene ble gjort av det raske angrepet Dej. Ett poeng hjemme å spille fire arresterte fem energi i bandet som viste seg å være Köhler god sjanse på det store treffet parentes.

Likevel, gjester flatet i den 39. minutt kontring kjent spilte en perfekt pasning Vachovcovu brukt Koblasa.Men gjestene å balansere vedlikeholdt, og 45 sekunder senere innrømmet etter subtile kombinasjonen gjør Hradec andre angrepet og satt scoret inn i det åpne målet.

Den tredje perioden var balansert, en forsiktig spill trosset bare egen flukt huset rødt. Men angriperen brann ikke. Hjemmet til beroligende tren hjalp ikke selv 94 sekunder med en fem til tre kraft. Heller Mountfield han ikke har noen betydelig sjanse.

Til slutt vellykket hjemme rask kontring, Røde i 55 minutter utveksles med Courchainem pucken og scoret i tomt mål. Selv om gjestene hadde makten ved makten, kalte den nye treneren Oremus ikke Závorka og Hradec-ledelsen. For tredje gang i rad scoret Easterners og skiftet til bordet foran Komet Brno.