Reisen til byen. Hodet opp til New Islanders t-banestasjon

Brooklyn ikke lenger et distrikt som heter ville være livredd og vakte visjoner havnen i kamper, skyteepisoder og ran natt gategjenger. Tvert imot, de siste årene, takket være en betydelig musikkliv, gallerier og trendy barer mye i løpet og bør være så mye av Williamsburg er en av de mest populære hjørner av hele New York City.

I midten av denne kulturelle surdeig ønsker å lage noe velsmakende Hockey menyen og new York Islanders klubb som sommer flyttet fra den gamle hallen Nassau Coliseum i en avsidesliggende forstad til den nye Barclays center Arena på et travelt veikryss i sentrum av Brooklyn.

“det er greit. Den nye hallen, har vi en fin bakgrunn. Endringen er i det faktum at når vi spiller hjemme, vi tilbringe hele dagen her.Teamet går etter skate å bo der etter lunsj vi sove en natt kommer til å slite, “sier tsjekkiske forsvareren Marek Židlický.

Han forble etter siste engasjement for Devils med sin familie til å leve i New Jersey. Brooklyn reiser med tog og undergrunn. “Det er langt. Noen ganger har det en time og et kvarter, noen ganger to og en halv time. ”

Selv om det ble åpnet i 2012, har Barclays Center arena mer som en av de eldre bygningene. De smale korridorene, den sammenhengende øvre ringen i tribunene mangler. Med mindre enn 16 tusen tilskuere er også en av de minste i serien.

men står rett ved siden av t og jernbanestasjonen. Islanders i kampene ved siden av gamle fans sakte finne sin vei i New York og kjendis som vanligvis delta duellerende rivaler Rangers på Madison Square Garden.Islanders vil bare være en byklubb med alt overalt fra en forsømt bastard i periferien. Men ikke for å gjøre “hull i Brooklyn,” et firemannsrom Stanley Cup vinnere fra 80-tallet må vente.

Minst et par dager å avslutte en playoff MLB baseball. New York Mets, som også bor i Long Island (ved siden av Queens), og Chicago Cubs er nå på vei til World Series. Det er fortsatt nummer 1 som trekker i New York.

Det var også en kube over isen i en duell mot San Jose (6: 3) der Mets spilte samtidig ved hver avbrudd.En tynning stands ledsaget av vellykket hit nesten samme jubel som Islanders mål.

“I vår gamle hallen var uvirkelig atmosfære i fjor, er det fortsatt slik er det ikke,” innrømmer slovakiske keeper Jaroslav Halak. “Det er en forandring for alle, vi blir vant sakte. Men kanskje fansen i løpet av sesongen og vil begynne å gå å høre. ”

Veien til byen er kanskje vanskeligere enn forventet. Enten det har et prospekt, vil det markere vinter og vårdel av sesongen, når konkurranse i form av stor amerikansk sport vil falle.