Álvaro Morata fører imperial Sportingbet inn i siste 16 da Tyrkia er outclassed

Blending av nye talent for å erstatte noen av de avgitte greats har vært målet, men det var ingen overraskelse å se Andrés Iniesta som driver showet med en mesterklasse for å gi plattformen som tillot noen av de mindre erfarne spillerne å uttrykke seg.

p> De nye ansiktene i angrep lettet muligheten til å overta. Morata og Nolito tok ledende roller og rev i Tyrkia. De spilte med en zest som ga Spania en kant. Deres iver for å dra nytte av et Tyrkia-lag som kjempet for selvtillit skinnet gjennom.

Terim var nesten fornøyd med at Tyrkia klamret seg i en halv Sportingbet Brasil time, men beklaget da enkelte feil som inviterte Spania til å gjøre skaden . Helt ærlig føltes det som om Spanias klasse ville klikke før eller senere, og da det gjorde, åpnet en kløft mellom de to sidene.En uskarphet av fotball som viste en blanding av høyt tempo-kreativitet og effektivitet, hjalp Spania til en to-målsetning i løpet av tre spennende minutter. Første morata steg for å se på Nolitos kryss ekspert forbi Volkan Babacan. Det var det slags mål som innebar kunst av stor overskrift. Da et veving flyttet fra Tyrkias forsvar discombobulated, Cesc Fàbregas ga en herlig scooped assistanse, og da Mehmet Topal fikk sin klaring i en muddle, tok Nolito øyeblikket til å styre ballen trygt inn på svingen.

Spania utvidet sin ledelse tidlig i andre halvdel. Det var en brøkdel av formue da Jordi Alba var offside da han mottok en overdådig ball fra Iniesta levert Sportingbet Brasil med en nonchalant flick på utsiden av hans støvel. Alba hjalp ballen over for Morata å bore unerringly forbi Babacan.Et par minutter senere oppsto Morata med en nydelig header på leting etter hans hat-trick, men ballen drev seg.

Med Tyrkia nå, med en komfortabel slått, var plattformen for Iniesta å vise sin mestre noe å se. Omtrent hver gossamer touch, hver subtile shimmy, hver eksakt pass var et perfekt lite kunstverk. Spor 3-0 Tyrkia: Euro 2016 – som det skjedde! Les mer

I sterk kontrast slått den tyrkiske publikum på Arda Turan og begynte å berøre hans berøringer. Hans kamper i Barcelona fant det vanskelig å se på. “Det er en vanskelig situasjon for en spiller å oppleve fløyterne til dine egne fans,” sa Iniesta etterpå. “Det går en dårlig smak i munnen for meg for Arda. Jeg vet at han er en spiller med stort talent og kvalitet.Jeg fortalte ham at jeg ønsket ham det beste for resten av mesterskapet. “Terim var også unimpressed og følte at situasjonen hadde en negativ innvirkning på laget. “Ingen fortjener det,” sa han, før han ble oppmerksom på hvordan man skulle forsøke å redde noe fra turneringen med et siste spill mot Tsjekkia. “Som en spiller, en trener og i mitt personlige liv kaster jeg aldri inn håndkleet. Jeg gir aldri opp. Og jeg går aldri med de Sportingbet Brasil som kaster i håndkleet og gir opp. I dag kastet vårt landslag i håndkleet. Jeg likte det ikke. Jeg vil aldri akseptere det. Du kan være sikker på at jeg vil gjøre det som er nødvendig. ”

Det har ikke vært en oppløftende turnering for Terim og hans lag. De tyrkiske tilhengerne sang lustily på slutten og kastet bluss.Spania er imidlertid rolig og kontrollert og i stand til å fremheve positivene som de ser frem.