Anya Shrubsole: Englands allround-eiendel i T20 semifinale med India

Fram til søndag hadde Shrubsole flere vinkler enn løp til navnet hennes i T20-landskampene, men hun satte det rett i en omgang som viste den oppfinnsomhet og selvtillit som forventet av en spiller med langt større numerisk status med flaggermus. England taper for West Indies å sette opp semifinale i India i Women’s World T20 Les mer

“Vi er tydeligvis veldig skuffet,” sa hun om tapet, etter at Vestindies seiersløp ble truffet med bare tre baller å gå. “Spesielt når vi hadde kommet oss tilbake i en posisjon der vi kunne ha vunnet.”

En sen falt fangst av Fran Wilson da England stevnet sammen med en serie feilaktige kast, sikrer at feltingen vil bli et fokus mellom nå og deres Sportingbet semifinale mot India torsdag i Antigua.Shrubsole erkjente at den myldrende St Lucian-mengden spilte sin rolle godt ved å hente på seg presset. “Deandra Dottin og Shemaine Campbelle satte litt press på oss, og i den atmosfæren var det vanskelig å levere så rolig og konsekvent som vi skulle ønske.”

Men, med England som tidligere hadde stammet til 50 for seks , er det resultatet av battingoppstillingen som først krever oppmerksomhet. Ved avslutningen av gruppespillet har ingen England-spiller klart å ha mer enn 50 løp totalt. “Det er klart vi nok hadde likt noen flere renn,” sa Shrubsole. “Men som [Knight] sa etter kampen, det er oppmuntrende at vi tok det så nært.Vi har vist oss ganske bra til å holde oss i spill når vi er oppe mot det, og det sier mye om lagets Sportingbet holdning. ”Facebook Twitter Pinterest Anya Shrubsole fikk vinner som vant England 2017 VM, og avskjediget Rajeshwari Gayakwad på Lord’s. Fotografi: John Sibley / Action Images via Reuters

Ikke minst tilnærmingen til Dunkley, som toppscorer med 35 fra 30 baller i sin første omgang for England. “Sophia spilte strålende,” sa Shrubsole. “Det er en vanskelig posisjon å slå, nr. 7, fordi du enten kommer inn når siden din trenger raske løp eller når de sliter. Hun viste stor ro og hun spilte noen veldig fine skudd. Det som var mest gledelig, var at hun ikke bare gikk inn i skallet sitt, hun så ut til å ta alternativet foran foten.En annen dag ville det vært en Sportingbet bonus offer kampvinnende omgang. ”

På omtrent samme måte som Shrubsoles første stave med ballen også fortjente å ha vært kampdefinerende.I åpningen over angrepslederen som kuttet seg gjennom porten til Hayley Matthews, svingte hun deretter forbi flaggermusen til vestindisk kaptein, Stafanie Taylor – to suverene bowlingstykker for å fjerne to fine spillere. Smith Mandhana blender mens India smitter Australia i Women’s World T20 Les mer

“Det var litt som vektene mot Sør-Afrika,” sa visekapteinen om hat-tricket hun hevdet i forrige inventar. “Jeg ser bare for å bolle full, rett og true stubbene, og det gikk min vei i de tidlige overs.”

Når vi ser fremover, tror Shrubsole trøst for å finne hvor godt England kjenner India-siden som toppet Basseng B – mest minneverdig, etter å ha beseiret dem i fjorårets VM-finale.

“Vi vet alt om dem,” sa hun og berømmet styrkene sine, spesielt formen til Smriti Mandhana som i årets Kia Super League slo et konkurranseledende 421 løp med en bemerkelsesverdig streikprosent på 174.Åpneren var også spiller av kampen i Indias seier over Australia på lørdag, og strøk en feilfri 83 av 55 baller.

Men når hun drar på sine egne akademiske studier i psykologi, vet Shrubsole at en opptatthet av en motstander er en inngangsport til fiasko.

“Vi må imidlertid fokusere på oss selv,” sa hun. “Hvert lag er farlig på dette tidspunktet i turneringen, og vi må gå inn i spillet selvsikker på å prestere så godt vi kan. Det er spennende – det er en sjanse til å spille i en verdensfinale, og vi er desperate etter å gå og vinne. ”