Cauberg-historier: Sove Havlios tredje og endelige Van Aerto

Viktigste helgproblemer: Vinn Wout van Aert også sjette løp på rad? Og hvem vil være representert ved Catherine Nash, som vant første del av VM i Las Vegas og Valkenburg aldri tatt?

For menn før søndag var det klart at kampen om seieren savner Klaas Vantornout, dagens belgiske mesteren. “Det spiller ingen rolle for meg på den måten. Jeg vet ikke hvorfor jeg var middelmådig, men jeg vet hva kroppen min som skjer, “sa han i frustrasjon.

Kvinnene vi kunne til tross for fravær Katerina Nash ser frem til en forestilling av Pavla Havlikova, som opplever en fantastisk sesong.! Sist helg i Ronse scoret det fjerde seier i år

Den ødelagte bilen og en boks i VM

før starten av SP Valkenburg tilstand trener cyclocross rytter håpet Pavla Havlikova fyller Nash. “Jeg tror at Paulus gjentar de gode resultater som vil gi den pallen.”

Hvis bare han visste hva den møter dagen før løpet…

Da hun kom lørdag kveld til bilen , hun trodde ikke øynene hennes. “En drunken sjåfør sparket meg opp,” sa hun sint. Inntil morgenen da håndtert forsikring, ideell forberedelse til søndag distansert mye.

“I begynnelsen gikk jeg veldig trøtt,” beskrev etter løpet. Men det var ikke synlig.Helt fra de første meter kjemper om førsteplassen i hjørnet med Eva Lechner. Til slutt gikk hun til feltet på andreplass bak Italia. Den ledende duoen får selskap av en annen britisk kvinne Nikki Harris.

Det var nesten hver runde med problemer i nedoverbakke, som Lechnerová brukt og gradvis sprett kraftig. Harris problemer resulterte i høsten i siste runde, som falt til sjette. “Jeg følte meg veldig bra, men jeg gjorde to feil. Ved den første Lechners kue var den andre krasjen verre. Jeg bøyde meg over styret og tapte tid, “Harris angre på slutten.

Pavla Havlikova og hadde en klar bane til tredje plass. “Jeg er glad, jeg forventer ikke det, men hvordan det viste seg er flott.Jeg håper at på samme bølgelengde Jeg vil fortsette “sa forbundets hjemmeside Havlikova smiler igjen.

Jeg var med trener Dlask ytelse dvaatřicetileté sengepost glad,” han hadde en perfekt start og bekreftet utmerket form. I tillegg gikk veldig dyktig og smart. ”

Å vinne Lechnerová seier takket være spydspiss SP. “Uf, det var så vanskelig i dag. Overalt gjørme. I tillegg har jeg ikke helt utvinnes fra tidsforskyvningen Rio. Men det passer min opplevelse av terrengsykler, det var ganske teknisk. ”

Lechnerová har hatt hele sesongen terrengsykler, der hun reiser seg og ikke føre, men det er sliten. “Jeg trenger en pause.Jeg er ikke sikker på at neste løp jeg går, tenkte jeg at jeg ville komme tilbake i desember, men det faktum at jeg nå har trikot ledende konkurrent VM, kanskje gå i november i Koksijde. ”

fem ganger det bare Wout, sier Lars

Wout van Aert – frykten for Tals. Det var det de kalte ham de siste dagene. Hans seiersrekke på fem løp på rad jaget motstandere frykter Cauberg. Vil han vinne igjen? Eller du kan endelig slå noen?

utfordrere var mange, det viktigste man om en annen unggutt Lars van der Haar fra Nederland. Čtyřiadvacetiletý VM-vinneren i fjor vant to ganger i Valkenburg.Og han ønsket å legge til tredje triumf.

Straks etter starten var Van Aert på ledelsen, og han syntes å være på vei til den sjette fortløpende seieren. Men bare et øyeblikk. Allerede i andre runde begynte Van der Haar å jobbe, han var bedre i utgangene, mer selvsikker i nedoverbakken, som om han var født i gjørmen. “Jeg var overrasket over hvor mye tid Lars kunne få meg på kongressen. Det var alltid to eller tre sekunder, “kommenterte etter løpet, kanskje den viktigste årsaken til Van Aerts nederlag. Van der Haar gjorde ikke en eneste feil for hele løpet, han gjorde en 40 sekunders ledelse, og kom alene.Valkenburg vant for tredje gang på rad. “Jeg følte meg veldig bra da jeg ønsket å vinne hvor som helst, det er her,” sa vinneren etter løpet.

Her er det pendling belgiske kolleger i første runde er fortsatt nok av krefter. “Jeg måtte lukke gapet. Og overraskende greide det meg ikke helt. Da jeg Wout spurte meg dra tempo, jeg hoppet frem, kjørte på full gass og aldri se tilbake. ”

Lederen for World Cup forblir Van Aert, som var fornøyd med andreplassen. “Lars var i en annen kategori i dag. Jeg skulle ikke gå med ham.Jeg er ikke frustrert, og noe jeg var spesielt glad for å stoppe disse spørsmålene til min seiersrekke, “sa han til lettelse.

Sand Koksijde og gå tilbake beste ledende mann. “Jeg ser frem til å gå i Koksijde i hvitt.”

Det bør også omfatte den gylne barn av den nederlandske sykling, den yngste verdensmesteren i elite kategori – Mathieu van de Poel, som lider av en kneskade. “Sykling kan ikke føle smerte, så jeg begynner å trene riktig. 22 november i Koksijde ønsker å være i starten, “proklamerte.