Når det bare er én sykkel, eller roadster vinner sporet

I den sveitsiske Gren Det var en følelsesladet kveld. Swiss i semifinalen å slå franskmannens hode om to sekunder. British banket russerne, men som tidene er bekymret, lagged den sveitsiske bak syv ti inches Hjem

Mens Bradley Wiggins er en multippel olympisk mester, verdensmester, verdensrekordholder time og vinneren av Tour de France, men tittelen EM? Han manglet.

Gjør večera.Britové torsdag i en rapport Wiggins, Tennant, Doull og Dibben nesten tusen nøyaktig to sekunder reiste til sveitsiske tog Küng, Dillier, Pasche, Shir. Sir trettifem og dermed nådd det siste suksess at han savnet på banen.

“Det var ganske utfordrende. Vi kjørte tre ganger i løpet av de siste tre dagene, inkludert to ganger i dag. Men vi gikk bra.Selv om vi er ganske lang tid på å lete etter et optimalt sett, men det har fungert, “han gledet Wiggins.

Og likevel savnet Ed Clancy, en tradisjonell søyle av britiske sestavy.sně at vi savnet Ed er en viktig del av laget. Men vi er vinnere av Europa, “kommenterte etter løpet vinneren av Tour 2012.

Den sveitsiske Stefan Küng så hadde gullet i EM enda noen dager.

Cancellara har en etterfølger

Shaver fra stabil BMC opplever stor sesong. I februar ble han den enkelte fighter jet på sporet verdensmester for noen uker tilbake i USA Richmond igjen tok gull i lagtempo. Alt dette på tjueen. Ikke for ingenting er sammenlignes med Fabien Cancellara.

Spørsmålet var ikke om, men hvor mye?Forventet ikke at det ville mester irritere noen.

Selv om…

I mellomtiden, den første var den andre av to fire tideler bak den tyske Domenic Weinstein. I den andre kilometer mistet han fortsatt, men bare noen få minutter senere. Den tredje kilometer har feid raskt og mål var en tid på 4: 14: 992 – syvende beste i historien

I det siste de var bare raskere verdensrekordholder Jack Bobridge, Rohan Dennis og Chris Boardman!. Sistnevnte kjørte fire kilometer menneske i en posisjon som gjør ham berømt.

“Jeg fikk gåsehud! Foran publikum på min velodrome gikk jeg til en av de beste tider i historien.Det er vanskelig for deg å beskrive den følelsen, men det er fantastisk, “sa han etter løpet.

For første gang i karrieren kom han under klokken 4:15 og sa at det var hans drøm. “Det viktigste er at jeg blir bedre. Hvert år oppgraderer jeg til den sveitsiske posten, og jeg vil fortsette med det. “Jack Bobridges verdensrekord ligger på 4: 10: 534, fire og et halvt sekund høyere. Kan Kung være den som beveger ham litt? “Verdensrekord? Dette er en utrolig tid. Jeg trodde ikke engang at jeg kunne gå under 4:14, men vi får se. På bare en måned blir jeg 22, jeg har fortsatt god tid til å forbedre.Det er alt hva jeg kan si, “sa linjal individuelle jagerfly

sprintere på veien, utholdenhet på sporet

Decathlon sporet som Omnium kalt styrt Elia Viviani. At for denne sesongen flyttet til Sky og mai Giro scoret den største suksessen av sin karriere silničářské da han vant andre etappe til Genoa. “Det er utrolig, vi er et nytt lag, så jeg har en dobbel motivasjon,” sa han etter etappen. Hjem

seiret selv på Eneco Tour, og spesielt i Storbritannia, og med ti dager før EM på spor vunnet to etapper i Abu Dhabi.

i Sveits og ankom i perfekt form, og det viste.I fem av de seks disipliner var blant de fem beste, noe som bekrefter sitt rykte som en av de mest omfattende dráhařů verden

En annen stor sprintere på veien -. Fransk Bryan Coquard – fokus på eliminering rase, som var på EM-debut.

er ikke på sporet Coquard sliper. Allerede på OL i London tok han sølv i omnium for Lasse Norman Hansen, tilfeldigvis også en vei. I år, i februar, ble han verdensmester i Madison. I tillegg er hvert år de beste sprinterne på Tour de France bekymret. Dette bør avsluttes på Champs-Elysees, hvor bare ikke nok bare til Sovereign André Greipel.

brutal test hvor syklisten må sprute hvert andre runde, dvs. eliminering plante.Tjuetre rytteren var den raskeste og mest hardføre og det med rette ble europamester. Han fikk det første gullet til Frankrike og hans første i Europa.

“Nå er det Rio”, oppsummerte han for hele ridderen Wiggins.